Zorgboerderij

Op de boerderij worden dagelijks koeien gemolken, kalfjes gevoerd en alle andere klusjes die typisch op een melkveehouderij moeten gebeuren. Ook zijn er kippen, poezen en een paard die verzorgd moeten worden. Kortom, veel werk waar wij graag hulp bij ontvangen!

Wij bieden dagbesteding en individuele begeleiding aan personen die hier behoefte aan hebben. Het maakt ons niet uit wat exact jouw reden voor een zorgvraag is, zolang je het maar leuk vindt om op onze boerderij tussen de dieren te werken. De werkzaamheden stemmen wij in overleg af op jouw interesses en mogelijkheden. En mocht je het eens een dagje wat rustiger aan willen doen dan is dit natuurlijk geen probleem. Wij proberen voor al onze deelnemers een zo fijn en aangenaam mogelijke dagbesteding aan te bieden wat past bij de individuele ontwikkelingsbehoefte. 

 

 

Hoe ziet een dag er uit?

Momenteel bieden wij ruimte voor 3 dagdelen per week (dinsdag, donderdag en vrijdag). De dag wordt om 9:30u gestart met een kort overleg. Hierin nemen wij met elkaar door hoe wij ons allemaal voelen, en welke karweitjes er gedaan kunnen worden. Iedereen kan vervolgens zelf aangeven bij welke karweitjes zij mee willen werken. Rond 12:00 sluiten we gezamenlijk de dag af en gaat iedereen weer naar huis. 

 

Deelnemen? 

Vind je het ook leuk om te komen helpen op de boerderij, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.